Nejste přihlášen/a.
poradte co je to za keř má to větev do červena a zelené listy plod je tam červenec srpen a je to jedlý mňam fakt rozplívá se na jazyku ale už 2 roky 2roky zištuji co to je ptal jsem se všude učitelů,mistrů,lidí, ale prostě nikdo neví co to je tak snad vy poradíte( je to jenom větívka z toho s toho stromu ale snad to bude stačit)
Ps: jestli budete objedvat tak přeji dobrou chuť
doplněno 02.05.15 12:20:plod vypadá jako malina ale větší a mohutnější
Trochu mne matete. Tak je to keř nebo strom? Ptáte se na keř,ale větvička je ze stromu.Předpokládám tedy, že se jedná o mohutný vzrůst a v tom případě si pochutnáváte na plodech z morušovníku.
Aleno, myslím si, že to není morušovník. Podívej se na tu větvičku. Vypadá to, že je na ni plno trnů
doplněno 08.05.15 23:27:Pravda ale je, že listy to má podobné . No, tazatel se může na moruši podívat a snad nám dá vědět, jestli to je ona.
Právě,že jsem si větvičku hodně přiblížila a jsou to spíš chloupky. No, nevím, ale přijde mi divné,že by za období dvou let nikdo z učitelů ...atd.nevěděl, že by se mělo jednat o již dnes známý keř malinoostružinu.Kdyby to byl on.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.