Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Co je to za keř?

Od: avgas odpovědí: 5 změna:

poradte co je to za keř má to větev do červena a zelené listy plod je tam červenec srpen a je to jedlý mňam fakt rozplívá se na jazyku ale už 2 roky 2roky *bum* zištuji co to je ptal jsem se všude učitelů,mistrů,lidí, ale prostě nikdo neví co to je tak snad vy poradíte( je to jenom větívka z toho s toho stromu ale snad to bude stačit)

Ps: jestli budete objedvat tak přeji dobrou chuť

doplněno 02.05.15 12:20:

plod vypadá jako malina ale větší a mohutnější

Co je to za keř?

5 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

cesmina*
hodnocení

2x

To by mohla být malinoostružina.

hodnocení

0x

Trochu mne matete. Tak je to keř nebo strom? Ptáte se na keř,ale větvička je ze stromu.Předpokládám tedy, že se jedná o mohutný vzrůst a v tom případě si pochutnáváte na plodech z morušovníku.

sebod*

Aleno, myslím si, že to není morušovník. Podívej se na tu větvičku. Vypadá to, že je na ni plno trnů

doplněno 08.05.15 23:27:

Pravda ale je, že listy to má podobné *smich*. No, tazatel se může na moruši podívat a snad nám dá vědět, jestli to je ona.

Právě,že jsem si větvičku hodně přiblížila a jsou to spíš chloupky. No, nevím, ale přijde mi divné,že by za období dvou let nikdo z učitelů ...atd.nevěděl, že by se mělo jednat o již dnes známý keř malinoostružinu.Kdyby to byl on.

sebod*

Nojo. Tazatel ale nenapsal, na jakou školu chodí. Třeba se učí kuchařem. Pak to učitelé fakt nemusí vědět *smich*

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]