Nejste přihlášen/a.
Dobrý den, ve slevě zakoupená Levandule motýlovitá trošku ovadnutí, nebyla rosena ani zalivaná. Je možné ji,, sanatoricky,, dát do kondice.
Děkuji
Já věřím, že určitě ano. Takhle jsem koupila několik kytek, které jsem vůbec nepotřebovala. A ony se mi odměnily. Vždycky. Ani o jednu jsem nepřišla. Nejprve jsem květináč postavila do ne ledové vody, asi do poliviny květináče a nechala hoďku, dvě. Pak jsem ji postavila na kanálek, aby odtekla přebytečná voda. Po několika hodinách ostříhala do živého, co vypadalo, že zachránit nejde. A řekla jsem jí: Víc už udělat nemůžu. Jestli chceš žít, musíš se snažit.
Takováhle, zachráněná, kytka potěší víc, než ta, která se jen zabydlí. Že? Mějte se vy levandule moc hezky.
Obrázek by bykl dobrý. Levandule (Levanda) hlávkovitá je nenáročná a vděčná rostlina. Doporučuji sestřih, pokud je to možné přesadit do lehčí propustné zeminy. Jen mírná zálivka a hlavně umístění na sluníčku jí svědčí nejlépe.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.