Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Oschlá masožravka- jak zlepšit?

Od: hanesz* odpovědí: 3 změna:

Dobrý den, asi před rokem jsem od kamaráda dostal druh masožravé rostliny, pravděpodobně špirlici. Dříve byla docela pěná ale poslední dobou je celá oschlá kromě dvou zelených ještě nevyvinutých rostlin uprostřed.

Pěstuji ji společně s mucholapkou podivnou ve skleněné nádobě, která je vyplněna rašelinou a udržuji ji ve vlhku.

Nevíte co přesně zlepšit aby se rostlině dařilo lépe? S pěstováním jsem úplný začátečník.

Děkuji

Oschlá masožravka- jak zlepšit?

3 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

cesmina*
hodnocení

0x

Je to špirlice.To suché ostříhejte,znovu obroste.Já ji mám volně na parapetu v květináči který stojí v misce ve které je asi 1cm vody.Používám destilovanou.V létě ji dám ven na sluníčko a přidám i více vody.

hanesz*
hodnocení

Děkuji za odpověď, ale ještě se zeptám. Ustřhnout to mám úplně dole až u rašeliny? Ale asi ano že :)

cesmina*
hodnocení

0x

Stačí kousek nad ní nebo jak to půjde .Klidně cenťák.Někde v tom úzkým dole.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]