Nejste přihlášen/a.
Cituško, vyfoťe, prosím, pár míst z vaší zahrady. Musíte ji mít opravdu krásnou! Ať se alespoň pokocháme pohledem.
babkazov...právě si chystám nové kvítí na Rajče. Ale teď jen ty brzké:
Ale na mém Rajčeti je všehochuť ze zahrádky i skalky,stačí si udělat čas a prolistovat. Budu ráda když necháte nějaký komentářek zdraví Cituška
Cituško, mé staré, okoralé srdce se zachvělo blahem. Vy jste ta o které se říká, že má zalené prsty. Je to pěkné rčení a já si myslím, že takoví lidé, když zastrčí do země sirku, vyroste jim palma. Prostě, kráááása. Dejte v létě nové fotky, prosííím. I po mně chce rajče registraci a to já ne. Co je ta 3. kytička, kterou jste dala v 17:12 hod.?
Cituško, děkuji
Hezké, bohužel mě to tlačí do registrace. A tak aspoň zde .
Je vidět, že na vaši zahrádku občas neutečou slepice. Koukám, jak vám kvetou bílé narcisy, posledně se sousedka divila, že je mám odkvetlé a její mají popata, se sluncem jsme natom stejně.
doplněno 28.04.15 21:57:Nemohla by to být některá z PÍSEČNIC?
doplněno 28.04.15 22:42:Hezký večer. Já zahrádkařím ráda ale na mé skalce si roste jaksi plevelně vše co jsem tam kdy zasadila, jediný název co si z jistotou pamatuji je v rohu trvalka šuškarda, že je tam kosmatec, hvozdík, hořec, rozchodník, netřesk (hurá ten také poznám), plaménka, lomikámen a spousta dalších co ani nevím jak se jmenuje. Ještě poznám modřenec, narcisky, tulipány, kosatce a lilie. O tom jací jsme zahradníci svědčí to, že jeden rok manžel vyhodil hlízy Jiřin a chtěl pochvalu, že vyklidil ty staré brambory, další rok zase pokosil trnovou korunu a vrchol byl když vytrhl hortenzii s tím, že je to náletový kaštan. Prostě okrasná zahrada je nádhera ale nám jde spíš to pěstování brambor, zeleniny, řepy, kukuřice dokonce i pšenice, zde jsou naše výsledky v celku dobré i když v hospodě z nás snaživých chalupářů mají srandu.
Ne písečnice to není, má kulaté okvětní lístky a ta moje má špičaté a jiné zelené lístečky...škoda
Tak jsem se Cituško rozvášnila a po shlédnutí Vašich fotek navštívila zahradnictví. Přikoupila jsem pár nových skalniček a včera zasadila na novější skalku. Na staré jsem koukala, že se mi samovolně rozmnožila mydlice, pořádně rozrostla mateřídouška, netřesky, yzop, phloxy, barvínek atd. Na podzim se chystám některé (např. mateřídoušku, mydlici a barvínek) rozsadit a dát na svah k hortenziím. Doufám, že by se tam mohly tak nějak samovolně rozrůst a pokrýt jinak nevzhledné místo.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.