Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Co je to za stromek?

Od: babajaga® odpovědí: 4 změna:

Dobrý den,

u autobusového nádraží jsem si povšimla zajímavého stromku, který tam rozhodně není dlouho. /viz foto/. Listy dosud nemá, jenom velké pupeny a to, co na něm je, budou asi mladá semena. Připomíná mi to semínka javoru nebo jasanu /taková ta letadýlka/. Nevíte, prosím, někdo, co to je za stromek?

Děkuji všem. *slunce*Jaga.

Co je to za stromek?
Co je to za stromek? #2

4 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

floro*
hodnocení

5x

Ulmus glabra Camperdownii - jilm horský, časem s rozložitou širokou korunou :)

hodnocení

Díky, Floro. Když chodím, dívám se po rostlinách. A pak, když něco nevím, leží mi to v hlavě tak dlouho, dokud se nedozvím, co to bylo.

Tak my máme u "autobusáku" jilm. To mě tedy opravdu nenapadlo. Děkuji za určení, už jsem zase klidná. /dokud zas něco neznámého neobjevím/ :-D Jaga.

lidus*
hodnocení

0x

Nemohla by to být nějaká magnolie nebo šácholan? Jsem zvědavá co to je.

martinas*
hodnocení

0x

Dobrý den,

vůbec netuším co by to mohlo být, ale vypadá zajímavě. Doufám, že někdo bude vědět.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]