Nejste přihlášen/a.
Dobrý den,
poradí mi někdo, kde seženu ovocný stromek - jabloň - matčino?
Děkuji
Já jsem před dvěma lety koupila Matčino v Jaroměři, letos poprvé pokvete...těším se moc
Koupila jsem tady : ovocneskolky.estranky.cz/...
Staré odrůdy nabízí tyto školky, ale zřejmě budou k dispozici až na podzim, kdy je čas na sázení jabloní. stareodrudy.org/...
Máte dobrý vkus .Jsem milovnice starých odrůd,protože ty přešlechtěné mi vůbec nechutnají až na golden.
Máme od tatínka také jednu jablonˇaž bude mít jablka,tak dám fotku,pokud to někdo pozná,ráda bych znala název.
Je to jako jadrníčka jen má mírně sladkokyslou sklovitou dužninu tak osvěžující,že jsem se s takovým jabkem nikdy nesetkala.
calupa. Napiš si: Výzkumný ústav ovocnářský - Holovousy. Tam by Ti mohli určit, co máš doma za jablko. Kdyby na Tebe byli oškliví, tak se ozvi.
Děkuji za radu,doufám,že bude mít letos jablka je už takový přestárlý strom,ale já ho zatím nedám.Hezký den přeji
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.