Nejste přihlášen/a.
Zdravím, neporadil by prosím někdo s výběrem čerpadla?
Rád bych zaléval zahradu o velikosti cca 200m2 ze studny. Studna je hluboká 4,5m a je v ní tak 1-1,5m vody, záleží jak nateče a jak sousedi kropí. Určitě tam není "vyloženě" čistá voda tudíž jsem přemýšlel spíše nad nějakým kalovým čerpadlem. Je-li to vůbec možné představoval bych si čerpadlo v ceně tak do 2000kč.
Potřebuji spíše rozstřikovat rozstřikovači na trávník který se zrovinka chystám založit. Délka hadice tak max 30m.
Děkuji všem za jejich poznatky a připomínky.
mam cerpadlo malyš,uz 6let ve studni.ma vytlak cca 70m.zalivam pul zahtady tj.2000m2 a jede porad jako za mlada.dokonce jsem ho parkrat zapomel vypnout a sel do prace,8hod uplne v pohode.servis,nahr.dily,zadny problem.cesky vyrobek.
Díky za reakci, na nějaká čerpadla této značky jsem koukal, vypadají zajímavě, každopádně jak jsem psal, voda ve studni bude asi dost "zakalená" což by mohlo být asi dost na škodu čerpadla. Každopádně o něm budu uvažovat. Díky.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.