mam v plastovem jezirku zelenou vodu ,vzduchovadlo pustene je tam hyacint ,leknin a at delam co delam vymenim vodu vsechno vymyju a za 3dni zacne zelenat protoze jsou tan karasy nemuzu tam dat zadnou chemii poradte
Ale můžeš, kup si stophydrin ( roztok modré skalice ) a ten aplikuj dle přiloženého návodu, nebo se to jmenuje anhydrin. Jestli chceš něco eko, tak použij olšové šištičky na malý bazének tak dvacet, vhoď do vody a uvidíš. Jak krmíš ty své karasy? Čím a jak často? A jestli jsi ,,hodně ve vatě,, tak si kup UV lampu, je to ekologický a stoprocentní, ale není to žádná láce...
ty jo ve vate nejsem jsem chuda jako kostelni mys davam jim kupovane poradis neco levnejsiho?
ukulele*
nemyslel jsem krmení, myslel jsem na koupi UV lampy, použij ty olšový šištičky, ale musíš vydžet, asi tak nejméně týden. Jako krmení jsou vhodné plovoucí pelety, třeba od firmy LON, nebo i od jiných výrobců, občas jim přihoď menší žížalku
Mám taky malý jezírko. Nemám vzduchování, ale dva nekvetoucí lekníny, trs kosatců a osum karásků a zelenou vodu letos nemám. Loni jo. Krmím je vitamonovo rybíma lacinejma 65,-Kč granulema a pohoda.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.