Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Název kytky

Od: sansnomf® odpovědí: 4 změna:

Dobrý den,mohli byste určit tuhle květinu?Za stručný popis správného pěstování budu vděčný.Děkuji.

Název kytky

4 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

4x

Netýkavka, Impatiens, ceskestavby.cz/...

fantomas007*
hodnocení

2x
Ano,skutecne je to netykavka,jinak tez balsamina.

hodnocení

2x

Měli jsme ji ve školce, říkali jsme jí voděnka a děti měly na stolech větvičky, ve vázičkách, ve vodě. Až už vázička byla plná kořenů, nastrkali jsme je do květináčků. *palec*Jeden rok mi, na severním okně, sežraly neviditelné mšice (maličké, zelené mrchy) muškáty, dřív, než jsem našla škůdce, tak jsem všecko musela vyhodit. Tyhle kytky jsem dala do truhlíků a ony mi dělaly parádu až do mrazů. Ale zaštípávala jsem je, nepůstila jsem je do výšky, do stromečku. Bohatě se rozvětvily a kvetly neuvěřitelně.

sebod*

Babčo. Tady je vidět, jak může dojít k záměně rostlin. Voděnka nebo také poděnka je úplně jiná rostlina.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]