Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Přes zimu uschnul oleandr

Od: cervicek2008* odpovědí: 7 změna:

Dobrý den,přes zimu mi uschl oleandr...dá se ještě zachránit?Děkuji.Nebo je vyhodit?

Moc tomu nerozumím...

Přes zimu uschnul oleandr
Přes zimu uschnul oleandr #2

7 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

4x

Kůra vypadá napnutě, takže by nemuselo být vše ztraceno. Zalejte a doufejte, třeba obrazí.

cervicek2008*
13.04.15 12:07
hodnocení

Díky...

hodnocení

2x

ahoj cervicku, můj oleandr vypadá podobně, ale neházím flintu do žita a hodně zalévám - snad obrazí... ale pro příště - chyba je nejspíš v tom, že jsme v zimě málo zalévaly a proto nám uschly... držím palce! :)

cervicek2008*
hodnocení

ahoj mám oleandry čtyři zalíval jsem je si myslím stejně a dva jsou v pohodě a dva...

hahanaj*
hodnocení

2x

seřízněte nyní nad květináčem a vyklopte ... já vždy ořežu kořeny /no spíš osekám sekerou ,protože mám ohromné/ a přidám novou zeminu a dost zalévám ...on vyrazí znovu a bude pěkný jen leztos nepokvete ... a příští zimu ho nezapomeňte párkrát zalít...

nebo pokud nechcete dělat takto radikální krok aspoň odstřihněte ty uschlé větve- na některých je vidt že mají nasazeno na květ a nejsou všechny suché - chce vodu vodu vodu a pokropte ho občas

cervicek2008*
hodnocení

ahoj zkusím to u jednoho ho ořezat a druhý nechám tak jen nevím,který asi budu počítat jede vláček kolejáček ...

hodnocení

0x

Seříznout do poloviny nechat očka, přesadit, dát hnojivo a hodně zalévat. letos květy nebudou, ale alespoŇ HO ZACHRÁNÍTE. hODNĚ ŠTĚSTÍ.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]