Nejste přihlášen/a.
Co povíte na husqvarnu 236? ) odvetvovani prorezavky?
Dobrý den, hm, vypadá to jako pila, která má řezat dřevo (a zřejmě i bude). Vyjádřím se jen k té firmě. Mám od nich sekačku na trávu a kupoval jsem ji s vidinou "nesmírné" severské kvality. Bohužel, ač není vůbec špatná, tak kvalita zpracování není na úrovni. Základní problém je, že se během provozu (rezonancí) neustále uvolňují šroubky a tak se musí dotahovat. Tím chci říci, že ani drahá značka nemusí být bez problémů. Třeba Vám to pomůže při rozhodování. Zdravím!
doplněno 11.04.15 13:46:Na každodenní práci potřebujete profesionální techniku (řadu) od výrobce - ta pila je pro dům a zahradu (hobby) na občasnou práci. To já tu sekačku také nemám řadu profi, ale stačí.
Tak já mám těžební Husqvarnu 560XPG s nií jsem spokojen ) v těžbě dělám už pár let ale s těmahle "žvýkačkama" malýma nemám vůbec zkušenost a hledal jsem něco levnějšího do prořezávek
Asi to risknu prinejhorsim pujde do kytek ono tahat 6 kilovou pilu na "špejle" je přecijen trošku záhul tak chci prubnout něco menšího a přecijen těch prořezávek není tolik a průměry do 5 cm tak by to měla utahnout každopádně děkuji za názory
PS: jak říkám mam Husqvarnu 560XPG na kterou si nemůžu stěžovat ikdyž taky byly problémy například z unašečem spojky kdy se kupodivu povoloval ale to jsem vyřešil zavítovým lepidlem a jak si stěžují lidé na šrouby v profi oboru je normální kontrolovat dotažení všeho když se pila zahřívá tak se materiál roztahuje tím se povolují a normálně jsem četl komentář že u nějaké pily se povolují šrouby a pán doporučoval sundat sluchátka aby člověk slyšel drnčející šrouby
takže si zníčím sluch kvůli šroubům ... oni ani ty sluchátka aď jsou jakákoliv ten sluch n eochraní člověk začne špatně slyšet za pár let ... to samé vybrace ... - kapilární nervy no není to nic hezkého
)
...na takové to domácí žvýkání... .Mám ji doma už několik let pro občasné použití na zahradě nebo kolem domu a to je asi přesně účel použití této pilky.Mám obavu,že při každodenní zátěži v lese si ji asi dlouho neužijete.Jinak zatím bez problému,leju benzín a olej a po sezóně vyfoukám a vyčistím.
na takovéto drobnosti to bude v pohodě,není těžká tak to bude přesně ono
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.