Nejste přihlášen/a.
cosi mi vyrůstá na záhoně - na plevel mi to přijde příliš silné a veliké... nepřipomíná mi to nic, co bych měla vysazené, ale jsem sklerotik...
Tak já nevím děvčata, ale podle mne to stračka není. Měla jsem tu stračku také, ale nakonec se mi přestala líbit, tak jsem ji zlikvidovala a ta se jednoduše vysemeňovala. Rozrostla se jako plevel, jako to je na obrázku. Toto, co vidím na té fotce mám také a koupila jsem tu kytku místo stračky. Ta má jiný systém růstu, proto tam jsou ty staré klacky. Je to trvalka a je hezčí než stračka, ale i kdybyste mne teď zabili, tak si nevzpomenu jak se jmenuje. Ale šla jsem ji vyfotit, protože i mně už vylézá. Já ji teda nechtíc skoro zlikvidovala, protože jsem tam zakopávala plachtu od foliovníku a věděla jsem, že tam někde musí být. Už jsem se s ní v duchu rozloučila a zrovna včera jsem si všimla, že to přežila. Tak ty klacky tam už nejsou, protože jsem tam řádila s rejčem jako černá ruka, ale normálně ji tam každý rok na jaře mám i s klackama. Ale leze ven a to je důležité. Až bude větší, tak znova vyfotím. Ale kvete to podobně jako stračka, jenom je to hezčí a květy vydrží mnohem déle. Neopadávají jako u stračky.
to moje roští je stračka určitě - loni jsem ji tam zasadila a nevzpomněla si na to, dokud mi ji hanahaj nepřipomněla...
Tak jo, já si pořád nemůžu vzpomenout jak se ta moje jmenuje. Ale to nevadí, přece určitě vykvetou a pak porovnáme ty květy. já si jenom vzpomínám, že jsem se do té stračky-ostrožky také "zbláznila", když jsem ji viděla na fotografii a pak jsem byla zklamaná. Bylo to takové neuspořádané a ty květy se rychle odspoda vyholovaly, takže taková košťata. Proto jsem to zlikvidovala. Teď jsem sama zvědavá, co mi to tam vykvete. Určitě pošlu fotku.
Tak nechápu jak někdo může říci,že ostrožka je koště.Je to krásná kytka,kterou mi přátelé s údivem okukují.Mám dvě barvyMusí mít sluníčko a pak je nádherná.Nesnáší v blízkosti konkurenci jiných kořenů,pak skomírá.O každé rostlince je potřeba vědět aspoň to základní.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.