Nejste přihlášen/a.
Zdravím. Mám dvě starší motorové pily, Husqwarna 162 SG a Sachs Dolmar 120. K oběma bych potřeboval návody a případně schema pro montáž, demontáž. U pily SD 120 nevím, zda patří mezi vršek karburátoru a horní černý kryt pily ještě nějaké těsnění. Děkuji za pomoc. Michal
doplněno 01.04.15 20:11:Návod k pile H 162 SG jsem stáhl a je dobrý. Moc děkuji. Návod k pile SD 120 stáhnout nejde. V předchopzím dotazu mi někdo poslal perfektní řezy ale novější pilu SD. Návod, případně něco poboného k SD 120 bych velice rád uvítal. Zkuste mi prosím ještě pomoci. Děkuji. Michal
návod Husqvarna 162
doplněno 01.04.15 05:53:a Dolmar 120 tady
doplněno 01.04.15 22:34:dolmar
po otevření stránky - klikněte pro stažení souboru - pak počkejte 20sekund - klikněte na červenou šipku v zeleném poli - otevře se další stránka - tam zadáte kod (někdy vícekrát, když to nesebere) - odeslat dotaz - a uložíte
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.