Nejste přihlášen/a.
Chtěl bych poprosit o nějaké doporučení na vhodný zahradní skleník.
Nejlépe rozměry cca (š)3m (d) 4m (v)1,7m
Cenově strop za skleník 15000Kč (ideálně okolo těch 10-12000Kč)
Chci dělat základy beton nebo betonové tvárnice a jak hluboko?
V místě je větší výskyt krtků a myší a tak nevím, jestli dělat i betonové dno?
Je vhodný nějaký z těchto níže v odkazech:
1.) aukro.cz/...
2.) aukro.cz/...
3.) aukro.cz/...
4.) aukro.cz/...
5.) aukro.cz/...
6.) aukro.cz/...
7.) aukro.cz/...
8.) lanitplast.znacky.aukro.c/...">http://8.) lanitplast.znacky.aukro.c/...
9.) aukro.cz/...
10.) aukro.cz/...
11.) aukro.cz/...
12.) lanitplast.znacky.aukro.c/...
13.) lanitplast.znacky.aukro.c/...
Taky by mě zajímala kvalita firmy Lanit plast?
Nebo mi doporučte jiný s opravdu pevnou konstrukcí a spolehlivý provoz a nejlépe auto režim oken apod. ![]()
za tu cenu mozna skoro vlastni + komurkove desky a vlezete se do toho i se svareckou a betonovyma packama, jinak ok skleniky ma Palram od Garlandu hobbycentrum.cz/..., zalezi na tom, kde to bude a jestli tam mate vichry jako treba ja casto (zlomilo mi to i tram 8x8cm 2,3m u strechy u slepic jako sirku)
doplněno 12.03.15 04:20:ty palramy maji 10 let zaruku, to zni fajn pokud je cloveku lino investovat cas...
nicmene fakt bych si postavil pekny velky vlastni, komurkove desky stoji pakatel a svarit si poctivou konstrukci je zabava a svarecku sezenete i s elektrodama od 2000 bazar do 4000 za novou, flexu od 500 - 1000
na krtka staci bocnice, zespoda tam nepoleze, narazi na prekazku a jde dal... btw krtka jsem se v zahonu zbavil tak, ze jsem kladivem zabil kolik hluboko do jeho doury a posunul se o kus dal, mrkvicce atd to neublizilo a krtek byl pryc
necekal jsem, ze to bude tak jednoduche
ja jen kdyby to nekdo chtel zkusit taky, treba to je supr metoda na vsechny krtky ![]()
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.