Nejste přihlášen/a.
Chtěl bych poprosit o nějaké doporučení na vhodný zahradní skleník.
Nejlépe rozměry cca (š)3m (d) 4m (v)1,7m
Cenově strop za skleník 15000Kč (ideálně okolo těch 10-12000Kč)
Chci dělat základy beton nebo betonové tvárnice a jak hluboko?
V místě je větší výskyt krtků a myší a tak nevím, jestli dělat i betonové dno?
Je vhodný nějaký z těchto níže v odkazech:
1.) aukro.cz/...
2.) aukro.cz/...
3.) aukro.cz/...
4.) aukro.cz/...
5.) aukro.cz/...
6.) aukro.cz/...
7.) aukro.cz/...
8.) lanitplast.znacky.aukro.c/...">http://8.) lanitplast.znacky.aukro.c/...
9.) aukro.cz/...
10.) aukro.cz/...
11.) aukro.cz/...
12.) lanitplast.znacky.aukro.c/...
13.) lanitplast.znacky.aukro.c/...
Taky by mě zajímala kvalita firmy Lanit plast?
Nebo mi doporučte jiný s opravdu pevnou konstrukcí a spolehlivý provoz a nejlépe auto režim oken apod.
za tu cenu mozna skoro vlastni + komurkove desky a vlezete se do toho i se svareckou a betonovyma packama, jinak ok skleniky ma Palram od Garlandu hobbycentrum.cz/..., zalezi na tom, kde to bude a jestli tam mate vichry jako treba ja casto (zlomilo mi to i tram 8x8cm 2,3m u strechy u slepic jako sirku)
doplněno 12.03.15 04:20:ty palramy maji 10 let zaruku, to zni fajn pokud je cloveku lino investovat cas...
nicmene fakt bych si postavil pekny velky vlastni, komurkove desky stoji pakatel a svarit si poctivou konstrukci je zabava a svarecku sezenete i s elektrodama od 2000 bazar do 4000 za novou, flexu od 500 - 1000 na krtka staci bocnice, zespoda tam nepoleze, narazi na prekazku a jde dal... btw krtka jsem se v zahonu zbavil tak, ze jsem kladivem zabil kolik hluboko do jeho doury a posunul se o kus dal, mrkvicce atd to neublizilo a krtek byl pryc
necekal jsem, ze to bude tak jednoduche
ja jen kdyby to nekdo chtel zkusit taky, treba to je supr metoda na vsechny krtky
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.