Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Tulipány v březnu

Od: zavinac® odpovědí: 12 změna:

Zdravím,,,,,,už vám vylézají tulipány?Nemám s něma zkušenost..

12 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x

Ahoj! Ano, už jsou pěkně vylezlé listy. To je normální, je poměrně teplo. A také mi už pěkně vylézají hyacinty. A některé krokusy už mi kvetou. Zrovna jsem na ně dneska koukala. Jaro už se blíží mílovými kroky - hurá *slunce*

hodnocení

Ahoj,,nemám je ještě moc vysoké ,,teprve se klubou tak 2-3cm...Dalajsem si ke každému kolíček

ben®
hodnocení

0x

Dobrý den, zkušenost nepotřebujete - jenom je necháte vylézat a ony vylezou. Zdravím!

doplněno 08.03.15 12:26:

Musíte ještě pár dní počkat a potom tulipány spočítáte - více trpělivosti .

hodnocení

mám třeba vedle sebe několik listů,,každý má 2 zakroucený listy chtěla bych je spočítat-

radkapod*
hodnocení

0x

Než se rozevřou listy, můžete i trochu přihnojit Cereritem...tady už už také kvetou sněženky, krokusy, u nejrannějších tulipánů jsou vidět poupata v listech ;)

hodnocení

Já Cererit nemám ráda,,hnojím vše Kristalonem,,Než se Cererit rozpustí,tak je po létě.Já ho i drtila.Ale každý má vyzkoušené to své děkuji

Cererit musíš zapravit do půdy, třeba motyčkou. Nasypeš granule a pak motyčkou trochu kolem hlínu prokypříš, aby se granule dostaly pod povrch.:)

hodnocení

nemohu si pomoct.ale já ho nerada,,pod tůjky to jo ,,ale si myslím,že než se rozpustí cererit,tak je po květech tulipánů,,,hihi,,můj názor..

hodnocení

0x

Jojojo! Jaro už je tady! Ve čtvrtek jsem slyšela špačka. Nebyla jsem si jistá, co to slyším, jestli nemám špatný odhad. Chvíli jsem chodila se zvrácenou hlavou a pak jsem ho našla. Natřásal se a vyzpěvoval. A když jsem tak chodila, uslyšela a uviděla jsem i skřivánka. Krása :-D A do toho havrani dělali soutěž o Zlatého slavíka :-D

doplněno 09.03.15 06:52:

hokr.cz/...

hodnocení

0x

Já zasadila cibulky začátkem listopadu, vylezly listy, ale stále to nevypadá na stvol s květem, tak nevím. Např. loni jsem zasadila dva mečíky a ty vyrostly i s květem.

Zapomínáte, že je začátek března. Ještě nejsou venku ani modřence, ani sasanky, ani nic. Tulipány kvetou mnohem později.

doplněno 10.03.15 06:55:

Jojo, psala jsem to pro Aju :-D Včera jsem si zaboha nemohla vzpomenout na malé, modré kytičky, které kvetou současně s tulipány. Ladonky a ladonečky to jsou. ;)

doplněno 10.03.15 16:51:

garten.cz/...

hodnocení

babkazov,,to já vím,,mi lezou tulipány ze země,ale nevím,jak to u nich to květenství probíhá.Já jew ctěla jen spočítat.Nic víc.U mne na zahradě paní už hodne toho kvete,ale nevím co to je ,,jem tak jsem zahlédla,,něco žlutého..asi petrklíče,,kouknu zítra

To asi patilo pro tu paní nade mnou

doplněno 10.03.15 08:09:

Ty Ladonky neznám ,neviděla jsem je ,ale jsou hezké.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]