Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Koupě sekačky

Od: pep28 odpovědí: 10 změna:

Dobrý den potřeboval bych poradit co říkáte na tuto sekačku koupit nekoupit a proč kdyžtak prosím o odkaz na lepší sekačku děkuji

ceskazahrada.cz/...

10 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

3x

my máme asi 5let stigu a zatím dobrý bez servisu(používáme ji 3 rodiny) jinak doporučím -čím větší kola tím líp,železný podvozek a s motorem brigs straton nebo honda(ověřené provozem :) )něco takového stiga.cz/...

hodnocení

2x

Dobrý den.

Zkuste se podívat na stránky MOUNTFIELD. Nyní tam mají slevovou akci. Kupovala jsem sekačku na podzim přímo v prodejně. U některých je prodloužená záruční doba. V prodejně se dá před koupí vyřídit jejich karta a nasbírané body se dají použít na slevu na pozáruční opravy.

hodnocení

1x

Nevíme klíčové parametry k sekané ploše.

Ovšem k sekačce: 2kW na 46cm záměr jsou žalostně málo - doporučoval bych 4kW. Na udržovaný trávník to bude zřejmě stačit, ale.. A jen tak mimochodem, ALKO je sice italská značka patřící do koncernu GGP, ovšem všechny díly dováží z Asie a pouze montuje - pro nenáročného postačí. Poslední (opravdoví) dva výrobci sekaček jsou Honda a Viking.

hodnocení

1x
Jestli chcete odpověď proč nekoupit tu z vašeho odkazu tak bych řekl, že proto, že používá vlastní motor značky Alko. Naprostá většina sekaček ve třídě kolem těch 7000 a výš se prodává se čtyřtaktem B&S. A výrobci i servisáci vědí proč. Když nekoupíte nějaký tříkoňový chrastítko, tak motor briggs každou sekačku spolehlivě přežije.

pep28
hodnocení

mamtechnika.cz/... a co tato

doplněno 25.02.15 22:12:

mountfield.cz/...

ještě tato ta už vypadá lépe

joudic*
hodnocení

0x

toz si zavolejte a poradte se s odborniky, kteri to leta prodavaji, davno to neni tak, ze by vam nekdo nutil neco ceho se chce zbavit, nejsme v komunismu, spolehlive firmy chteji spokojeneho zakaznika a maji zamestnane odborniky.. true story

treba tady mam dobrou zkusenost hobbycentrum.cz/... kdyz si kliknete na kontakt, nebo klidne tu ceskou zahradu, ale ty neznam, takze bych placal

na Mountfield kaslete, kupte si znackovy stroj... a ne lid(L)oveho prodejce

kutilka

Každý odborník si bude chválit to svoje, tazatel se ptá uživatelů sekaček. Doporučuji též Stigu, máme Stiga collector 46,

s pojezdem, na naftu, loni koupená a zatím velká spokojenost.

kutilka

...oprava-na benzín.

ronyx*
hodnocení

0x

Zdravím,
loni v dubnu jsem po dlouhém vybírání koupil sekačku Hecht 5484sx a nelituju - jsem spokojen. Je to taky se záběrem 46cm, ale hlavní důvod výběru byl 4 rychlostní pojezd s variátorovou převodovkou. Udržuju totiž jak jednu zahradu cca 600m2 na úplné rovině, tak druhou zahradu 1.000m2 ve svahu s terénem spíš na křovnořez. Proto jsem chtěl možnost volby rychlosti pojezdu. A tahle volba se mi plně osvědčila. Na rovině, pokud nenehám trávu přerůst, tak jedu na nejvyšší rychlost, v tom svahu seču bez sbírání, na zadní výhoz a na nejmenší rychlost pojezdu. Sekačka to zvládá perfektně. Prostě 1 rok provozu prošla takovým testováním, že se docela divím, že to vydržela. Ale nezaváhala a seče a seče. Takže může doporučit. Jediná změna oproti loňsku je v ceně - já ji koupil za 7.500,-Kč, teď je o 1.300,-Kč dražší.

hodnocení

0x

Včera mi přišla SMS od Mountfieldu, že slaví 20. narozeniny a ve dnech 27. 2. až 1. 3. mají prý úplně všechno s 50% slevou. Oni jsou to sice lišáci s těmi slevami, ale i kdyby to nedalo tolik procent, proč se tam nepodívat? Třeba byste opravdu sehnal něco dobrého a za slušnou cenu. Jaga.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]