Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Durmany

Od: zavinac® odpovědí: 5 změna:

Začínají mi pouštět listy na Durmanech,,není to brzy?Loni mi kvetly jak o závod,moc se v nich nevyznám..

doplněno 25.02.15 08:31:

,,já jsem je nezkracovala ,protože je mám na jednom kmínku a asi po cca1m a půl vysoký a pak rozvětvený ,bojím se,že by mo pošel. Ten jeden jsem uřezala loni ale že-by se rozvětvil to ne. Také kmen a nahoře trošku rozvětvení.

doplněno 28.02.15 10:02:

,,na tom balkoně není plíseňto je od přísavníku ty pacičky a nejdou dolů tak jsem ho zlikvidovala a dala na chatu ,,nevypadá to zrovna vábně.Netušila jsem,co ten přísavník udělá..

doplněno 28.02.15 10:45:

,,tak tohle je letošní Durman,,ostříhaný vloni ,ale stejně se nerozvětvil a maže si to opět do kmínku. Jestli to není nějaký stromkový ,,nevím..

Durmany
Durmany #2

5 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

3x

Zavinác, nechci Tě přemlouvat, ale durmana bys měla na jaře zkrátit. Ty postraní větve co loni kvetly. Nemusíš moc, když se bojíš. Ale jestli chceš mít jistotu, tak si najdi "pěstování durmanů" a přečti si i několik různých návodů od zahrádkářů a z toho si něco vyber.

2kedar*

Stačí to při začátku rašení (takže teď) zakrátit o třetinku. Bohatě to obrazí.

hodnocení

Zdravím,tak se podívej co mi dělá,,je na kmínku i po seřezání--oba dva

hodnocení

0x
Nám už taky začínají obrážet a to je máme na schodišti bez vytápění a žena je na podzim tvrdě ořezala. Holt asi příroda cítí že zima skončila dřív než začala.

hodnocení

0x

To je normální. Já je mám v letní kuchyni a celou zimu na jednom z nich jsou malé zelené výhonky. Za zimu jsem zalila jenom dvakrát. Na jaře, až půjdou ven, tak je stejně ještě zkrátím, i když jsem to udělala před uložením na zimu.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]