Nejste přihlášen/a.
Začínají mi pouštět listy na Durmanech,,není to brzy?Loni mi kvetly jak o závod,moc se v nich nevyznám..
doplněno 25.02.15 08:31:,,já jsem je nezkracovala ,protože je mám na jednom kmínku a asi po cca1m a půl vysoký a pak rozvětvený ,bojím se,že by mo pošel. Ten jeden jsem uřezala loni ale že-by se rozvětvil to ne. Také kmen a nahoře trošku rozvětvení.
,,na tom balkoně není plíseňto je od přísavníku ty pacičky a nejdou dolů tak jsem ho zlikvidovala a dala na chatu ,,nevypadá to zrovna vábně.Netušila jsem,co ten přísavník udělá..
,,tak tohle je letošní Durman,,ostříhaný vloni ,ale stejně se nerozvětvil a maže si to opět do kmínku. Jestli to není nějaký stromkový ,,nevím..
Zavinác, nechci Tě přemlouvat, ale durmana bys měla na jaře zkrátit. Ty postraní větve co loni kvetly. Nemusíš moc, když se bojíš. Ale jestli chceš mít jistotu, tak si najdi "pěstování durmanů" a přečti si i několik různých návodů od zahrádkářů a z toho si něco vyber.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.