Nejste přihlášen/a.
Vloni jsme byli na dovolené ve Vysokých Tatrách a jeli jsme na výlet na Spišský hrad. Na skalce u hradu rostla tato rostlina. Nikde na internetu ani v knížkách nemůžu zjistit co to je. Nadmořská výška: 634m.n.m. Myslela jsem, že je to smil písečný, ale má víc slaměnkový květ. Je to určitě z čeledi hvězdnicovitých, ale má to zvláštní listy.
Kdyby byl každý turista neukázněný, tak jako Vy, tak už tam nic neroste. Není tam náhodou pásmo TANAPu? Kdyžtak mě opravte.
doplněno 19.02.15 08:36:Díky za upozornění a omlouvám se, nějak jsem to v hlavě spojila s vylisovanou květinou do herbářů. Tak mě také smažte, jako ty dvě odpovědi přede mnou. Díky.
doplněno 20.02.15 07:15:Jak to, že se všem tady neměří stejně?
Dvě předcházející reakce přede mnou byly zcela smazány. Nezůstaly zde ani odkazy, kdo zadával a že odpověď byla smazána pro porušení toho a toho pravidla. Neodpovídaly stejně na vloženou otázku, jako moje, ale moje odpověď zde zůstává.
Pro Ukulele: Běžte do sebe, vždyť jste stejný. Nečtete, že jsem se omluvila. Hlavně, že Vy jste poradil!
abecedazahrady.dama.cz/... Protěž by to nemohla být?
doplněno 20.02.15 07:18:Pohanko, klídek, Ukulele to jen přitáhl za vlasy a ukázal na nesmyslnost nějakého upozorňování a mazání. Ukulele, pochopila jsem to správně?
Hezký páteček a krásný víkend
Dík za chlácholení. Nevím, jestli to nebylo myšleno ironicky, kdyby tam dal smailíka, tak jsem to pochopila.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.