Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Co je to za strom?

Od: stracena* odpovědí: 6 změna:
Dobrý den. Zajímalo by mne, co za strom roste u nás u metra. Teď v zimě má pořád ne větvičkách plody?, kulaté a ostnaté. Kůra je šedá, hladká. Pokusím se o obrázek, omlouvám se za kvalitu, je to z mobilu a foceno při zatažené obloze. Stracena
doplněno 04.02.15 08:44: Pokus o obrázek.

Co je to za strom?

6 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

isteron
hodnocení

4x

Platan, máme to v parku.

mo
hodnocení

3x

Nejpise platan

dejavu*
hodnocení

2x

No tedy, na té fotce není ale absolutně nic vidět, aspoň ten plod vyfoťte pořádně a za světla, takhle aby měl člověk hadačskou kouli, podle čeho to má určovat? :(

Mohla by to být podle popisu mišpule.

doplněno 04.02.15 09:02:

Pokud to má takovéhle ostny na konci, je to mišpule nppodyji.cz/...

Pokud to je ostnaté celé, tak mo má velmi dobrý tip a mohl by to být platan, plod vypadá takto zivotnistyl.cz/...

doplněno 04.02.15 10:08:

Nejde vůbec o omluvu, ale o to, že když něco chcete určit, musí to být vidět. Přiště foťte nerozmazaně za světla.

stracena*
hodnocení

Opravdu to vypadá na hodně mladý platan, kůra se mu zatím neodlupuje, ten plod je ostnatý celý. Jinak za špatnou fotku jsem se omluvila, ty plody jsou ve výšce cca 3 metrů a pod tím ten jehličnatý podrost, opravdu jsem tam nechtěla dupat jako slon. Moc děkuju.

hodnocení

2x

Jestli jeho kůra vypadá jako když se odlupuje, tak je to 100% platan.

doplněno 04.02.15 10:08:

Platanů je několik druhů, ta kůra nemusí být vždy až tak nápadná.

Co je to za strom? #2
stracena*
hodnocení

Tak vypadá to přesně jako ta Vaše fotografie s modrou oblohou. Moc děkuji všem.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]