Nejste přihlášen/a.
Ahoj chci dát k baráku kolem celého plotu thůje, abych co nejméně viděl na sousedy a oni co nejméně na mě. Chci se zeptat, jaký druh thůjí zvolit (jedna strana zahrady je na slunci a druhá spíše ve stínu) a jak vysoké. Co by se mě líbilo je výška tak 50 - 70 cm, aby to bůhví jak dlouho nerostlo, že jo. No a v poslední řadě mě zajímá, kde je sehnat nejlevněji, jestli máte nějaké rady. Díky všem
Kupovali jsme taky k baraku a to tady www.thuje.eu Obednali jsme thuje vsude k plotum.Kupovali jsme hlavne metrove,par 160cm ,2 thuje 3metrove.Vse se ujalo okamzite a rostou radost pohledet.Rikaji, ze idealni je k plotu ta metrova vyska thuji
Koupili jsme asi 60 ks thuje brabant.Kupovali jsme je ve vysce +-80-100cm.Nektery nebyl metrovy, nektery ano.Privezli nam to ve 4 rano jak to rano vykopali i s koreny jak pro nas, tak i pro ostatni objednatele, tak proto prijeli v noci jak se stromkama jezdili od rana.Uvadeli, ze stromek vyroste az o 50 cm za rok a skutecne se za tu sezonu pekne vytahli.Taky chceme soukromi od souseda.Soused je fajn, ale je priserne uzvanenej a radi bychom to soukromi.Resime jeste, ze soused ma okno na boku sveho baraku primo do nasi zahrady a prave proto jsme kupovali i dve 3metrove thuje rychlerostouci.. Pokud koupite mensi nez ty metrove, tak to vubec nicemu nevadi a taky vam krasne porostou.Porostou do pozadovane vysky jen o malicko dele, ale penize se tim urcite usetri, tak to mozna za to stoji, ale to uz je o zvazeni kazdeho z nas co komu vyhovuje vice..
Díky moc, přesně jak říkáte o tom soukromí Také nesnášim, když mi někdo neustále načumuje do zahrady apod.
To ocumovani je silene, taky to nesnadim.Souseda mame v kliiidku, ale je priiiserne zvedavej a me to leze krkem.Sam ma pred svym plotem vzrostle thuje, takze nevidime u nej absolutne nic a kdykoliv chce, tak si vleze pred sve thuje a keca namdo vseho, takze uz mu zase pred nasim plotem rostou i nase thuje
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.