Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Kde sehnat levné thůje?

Od: klaban* odpovědí: 7 změna:

Ahoj chci dát k baráku kolem celého plotu thůje, abych co nejméně viděl na sousedy a oni co nejméně na mě. Chci se zeptat, jaký druh thůjí zvolit (jedna strana zahrady je na slunci a druhá spíše ve stínu) a jak vysoké. Co by se mě líbilo je výška tak 50 - 70 cm, aby to bůhví jak dlouho nerostlo, že jo. No a v poslední řadě mě zajímá, kde je sehnat nejlevněji, jestli máte nějaké rady. Díky všem

7 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

eivlis*
hodnocení

0x

Kupovali jsme taky k baraku a to tady www.thuje.eu Obednali jsme thuje vsude k plotum.Kupovali jsme hlavne metrove,par 160cm ,2 thuje 3metrove.Vse se ujalo okamzite a rostou radost pohledet.Rikaji, ze idealni je k plotu ta metrova vyska thuji

klaban*
hodnocení

Díky za odpověď. Metrové tůje by se mi líbili, jenže to už je dost drahé když jich má člověk kupovat třeba 70. A jak rychle vám rostou?

eivlis*
hodnocení

0x

Koupili jsme asi 60 ks thuje brabant.Kupovali jsme je ve vysce +-80-100cm.Nektery nebyl metrovy, nektery ano.Privezli nam to ve 4 rano jak to rano vykopali i s koreny jak pro nas, tak i pro ostatni objednatele, tak proto prijeli v noci jak se stromkama jezdili od rana.Uvadeli, ze stromek vyroste az o 50 cm za rok a skutecne se za tu sezonu pekne vytahli.Taky chceme soukromi od souseda.Soused je fajn, ale je priserne uzvanenej a radi bychom to soukromi.:)Resime jeste, ze soused ma okno na boku sveho baraku primo do nasi zahrady a prave proto jsme kupovali i dve 3metrove thuje rychlerostouci.. Pokud koupite mensi nez ty metrove, tak to vubec nicemu nevadi a taky vam krasne porostou.Porostou do pozadovane vysky jen o malicko dele, ale penize se tim urcite usetri, tak to mozna za to stoji, ale to uz je o zvazeni kazdeho z nas co komu vyhovuje vice..

klaban*
hodnocení

Díky moc, přesně jak říkáte o tom soukromí :) Také nesnášim, když mi někdo neustále načumuje do zahrady apod.

eivlis*

To ocumovani je silene, taky to nesnadim.Souseda mame v kliiidku, ale je priiiserne zvedavej a me to leze krkem.Sam ma pred svym plotem vzrostle thuje, takze nevidime u nej absolutne nic a kdykoliv chce, tak si vleze pred sve thuje a keca namdo vseho, takze uz mu zase pred nasim plotem rostou i nase thuje:)

hodnocení

0x

Kupte si zelenou zábranu /taková síťovaná/ a dejte si ji na plot.To by soused musel jít až úplně k plotu,aby vás viděl Také to mám a je to fajn.A dále ušetříte za tůje šílené prachy ,které začnou rezivět.A jak svítí slunko tak přes tu látku,nevidí vůbec ale i tak mu to zabraňuje v čumění.

najda5*
hodnocení

0x

Záleží odkud jste. Nejlépe vyhledat si nejbližší zahradnickou školu. Někde pěstují i rostlinstvo na prodej a navíc poradí.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]