Nejste přihlášen/a.
Máte někdo zkušenosti s bramboříkem venku?
Byla jsem v Itálli a tam u branky vchodu měli obrovský kořenáč - pernici a v ní vysokou palmu a okolo ty drobné bílé bramboříky a to mě překvapilo.Já jsem se dočetla tedˇ,že mráz nasnáší,tak je na chodbě.Moc se mi líbí,když zimní půda v klidu odpočívá a něco kvete m.j. brambořík- úžasné.
Obyčejný brambořík s hlízou venku u nás zmrzne. Je plná vody a čouhá ven. Jestli to správně vysvětluji. Já mám také bramboříky. Kvetou celé léto pod smrkem, to mají i husté listy, ale v zimě je přenesu domů na chodbu a listy jsou jaksi fuč, a jen vyhání květy. Vypadá divně. Ale já je musím přesadit.
Tady máte odkaz na jeden brambořík, který se pěstuje u nás celoročně venku. bakker-cz.com/... . O normálním bramboříku mohu poreferovat na jaře. Zasazený loni na jaře na záhon. Do prvních mrazů kvetl a teď je pod vrstvou chvojí. Pokus. Buď přežije nebo ne.
Výsledek pokusu. Je po něm. Normální bramboříky nenechávejte přes zimu na záhonu.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.