Nejste přihlášen/a.
Dobrý den, prohlížím si často nový katalog od Starkla, který mi poštou přišel. Zaujalo mě, že v popisu některých rostlin je uvedeno, že jsou "samočistící". Je to třeba u balkónových sedmikrásek, verbén či vějířovek.
Co tento termín u rostlin znamená? Nikdy jsem ho ve spojení s květinami neslyšela. Děkuji, Jaga.
Jago, sice by to tak mělo fungovat, ale bohužel nefunguje. Vyzkoušeno osobně jak u vějířovek, tak u těch "milon-bels". A i u jiných takto prezentovaných. Teď si honem nevzpomenu. Také jsem čekala, až se budou samy "čistit" ale nakonec jsem to stejně musela dělat já. Suché květy tam trčely a trčely a nebylo to hezké. Pan Starkl kecá a kecají asi všichni, co to pod tímto názvem prodávají.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.