Nejste přihlášen/a.
Na zahradu se dávají cibulky na podzim, ráda bych si je dala do květináče, mám květináč dát taky na balkon /mám obavy, že tam nebude chráněn před mrazem jako v zemi nazahradě) nebo ho nechat doma a zalévat či ne, děkuju za radu
Dobrý den, cibulku tulipánu bych uložil do chladna (nadnulová teplota a do sucha, třeba někam do sklepa, protože má období klidu. Na balkóně by se mu asi nelíbilo, protože, jak jste sama napsala, by nebyl chráněn před holomrazem a navíc, kdyby se na nějakou dobu oteplilo, tak by se mohl začít probouzet a pak promrznout. Když je v zemi, tak ta má mnohem delší tepelnou setrvačnost a zamezí zbytečně rychlému probuzení cibulky.
To je ale rada, kdyych měla tu zahradu,tak se tak hloupě neptám, bydlím teď v paneláku a nemám ani studenou místnost, proto jsem se ptala zda na balkon nebo v pokoji, i když vyrazí dřív, ale hlavně aby kvetly
Narcisy a tulipány vůbec nevyrývám a kvetou každý rok. Jediné co jsem jeden rok vyryla byly Jiřiny a ty aktivní manžel se slovy, ty staré brambory jsem vyhodil, zlikvidoval.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.