Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Roubované okurky-neplodí

Od: petra* odpovědí: 4 změna:
Dobrý den, chtěla bych poradit. Pěstuji v pařenišťi roubované okurky. Rostliny dobře rostou, ale když jsou plody ještě malé začínají od špičky postupně žloutnout a scvrkávat se. Nakonec se potáhnou šedou plísní a upadnou. Jednou za čas na rostlinách vyroste okurka, a problém se opakuje. Nevíte co by mohlo pomoci. Děkuji

4 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

haninka*
hodnocení

0x
tak mám úplně stejný problém na zaskleném balkoně. už jsem se zde ptala někdy v pondělí. odpověď jsem dostala jen jednu a nějak se mi nezdá. taky jsem psala na abecedazahrady.cz a nic. ráno jsem se koukala a takhle jich odešlo asi dalších 10. jsem z toho dost naštvaná. když něco zjistíte, napište.

hodnocení

0x

Jedná se pravděpodobně o některou z plísní:

chovatelka.cz/...

chovatelka.cz/...

haninka*
14.06.07 14:08

Děkuji

haninka*
hodnocení

0x
Tak jsem ve čtvrtek vzala tu malou scvrklou okurku a šla do zahradnictví. Tam mi řekli, že to je přelitím. Od té doby zalévám méně a už jsou všechny okurky v pohodě.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]