Nejste přihlášen/a.
Tak jsem trochu pátrala na netu, mohlo by to být nepoměrem teploty a zálivky.Mohl třeba i nastydnout.Zkuste zalévat do misky a méně.Také by bylo možné ho přesadit do zeminy pro palmy ,zelené rostliny nebo jenom pokojovky.Nechte mu trošku vyschnout substrát a uvidíte.
doplněno 30.10.14 20:34:Je to totiž podobný tomu co se teť děje s našim pokojovým venku ponechaným ibiškem.Už nestačil v tom chladu spotřebovat všechnu vodu a začal žloutnout a opadávat.Tak jsem ho dala domů,ostříhala a teť čekám až obroste.
A není na těch zdravých listech nebo na kmínku nějaký škůdce? A jak jste moc zalévala? Neměla by jste fotku?
Tady jsou.
doplněno 30.10.14 17:03:Tady jsou fotky. Zalévala jsem dost, ale myslím, že přelitá také není. Jde mi hlavně o to jestli je to škudce/plisen/bakterialni onemocnení a co na to koupit. Nic viditelného neleze ani v hlíně ani na listech. Jediné co, tak když jsem ji převážela tak byla chvili v chladu, ale snad by ji to uplně neskolilo.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.