Nejste přihlášen/a.
Letos máme v truhlíku venku na okně nádherné 2 trsy pažitky, stále silné a dorůstající. Otázka:
do jaké teploty (mrazu) je můžeme nechat venku, aby dál zůstaly stvoly zelené a ke konzumaci? To, že přezimuje a na jaře vyraší, vím, ale zajímá mne odolnost stvolů (někde píší "malý mráz vydrží".
Děkuji
Dobrý den, "dedabrno", my máme pažitku na zahradě na záhonku. Minulý týden jsem pažitku ostříhala, doma nechala namočenou v čisté vodě, aby se vykoupala, pak jsem ji ještě propláchla a nůžkama nastříhala na 2 milimetrové kousky, dala do sáčku a na mrazák. Budu v zimě přidávat do polévky. - pt
Nevím jak vám,ale mně se již začíná pěkně krabatět,včetně dalších bylinek.Všechno to pěkně ošmikám a usuším.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.