Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Co to je?

Od: worlikp odpovědí: 13 změna:

nevíte nahodou copak to je?

Co to je?
Co to je? #2

13 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hahanaj*
hodnocení

2x

semeník durmanu nebo datury

pohanka*

durman nebo-li datura

cesmina*
hodnocení

1x

Přikláním se k tomu ,že to bude skočec.Cesmína

je to skočec,,znám ho..chtěla jsem ho mít,ale odradili mme od toho ,,kvůli jedovatosti.

doplněno 27.10.14 20:11:

to není Cesmína,,vím to přesně,,,,ta je úplně jiná,,

No to se toho stalo,,,hluboce se omlouvám..

cesmina*
hodnocení

1x

Pro" zavinac" co takhle kouknout jak se jmenuji.Cesmína

Kdysi jsem se taky takhle napálila. Váš podpis jsem brala jako odpověď na svou otázku :-D

hodnocení

0x

To musíte také napsat, kde a na čem jste to utrhla.

doplněno 26.10.14 17:31:

Nebo jestli to je záměr a vloženo sem jako rébus, tak se omlouvám. Ale asi jste na nějaké rostlině našel, tak by možná bylo lepší rovnou vysvětlit na jaké.

leomen
hodnocení

to je težky mam jen fofo od kamarada z otazkou copak to je.

hodnocení

0x

Durmany mám právě doma a také mne to napadlo, ale nikdy nebyly zploštělé a nemají tuto živě zelenou barvu. vypadají prostě nějak jinak.

hodnocení

0x

to bude asi SKOČEC,,,,,

doplněno 27.10.14 00:26:

Viděla jsem ho na Kanárech a v Bulharsku ale i tady je krásný..

Co to je? #3

cesmina*
hodnocení

0x

Já se přece na Vás nezlobím jenom jsem Vás upozornila,že je to podpis a ne odpověď.Když jsem vymýšlela jakou si dám přezdívku,tak mě napadla tahle ,protože ji ještě nikdo neměl a tento keř máme na zahradě.Příště zkusím udělat větší mezeru za odpovědí nebo se nepodepíšu ,aby to nemátlo. Cesmína

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]