Nejste přihlášen/a.
Chystáme se dělat chatku na zahradě pro sezoní nářadi(hrabě lopata,kolečka,atd).Rád bych jsi koupil pokosovou pilu,ale na netu je jich tolik,a každou tam vychvaluji.Rád bych pilu co uřezže fošku 5.cm a potom na palubky,Konstrukce bude z fošen,a obtlučena palubkama.Může mi někdo poradit jakou pilu koupit s cenou cca 6.000.kč.Je mi jasné,že pokud bych koupil levnou,moc kvality nepobere,ale zase nepotřebuji až moc profi.
pořídíl jsem jsi schepach HM100lxu,a už jsem s ní řezal,jeví se dobře.byla v ceně 3.990.kč.Uvídíme jak bude sloužit za cca 6.měsícu.,jestli vydrží.
záleží čemu říkáte pokosová pila Jestli mafl... ono je to asi stejně jedno. Před 3 lety jsem koupil tenhle Black Decker a nikdy jsem s nim neměl problem, kromě baterie do laseru (nechal jsem ho svítit po práci). Vydržel i velký zápřah. Na palubky bude asi potřeba jemnější kotouč a pak nebude určitě problém.
Pokud jste myslel mafl ve stojanu, tak ty blackdecker dělá taky. Se samotnou pilou určitě nebude problém. Ale co do vychytanosti stojanu nemám zkušenost.
doplněno 14.10.14 10:23:Celý zahradní domek jsme s tím zvládnuli v pohodě. Stojan jsme nepotřebovali, ale asi by to bylo o něco rychlejší. Ale zase byste ušetřil Trámy (100x100) jsme řezali ručně, ale to bylo skutečně jen pár kousků.
Kupoval jsem loni v akci v baumaxu za 2400,- Scheppach HM80 LXU, kromě toho že občas zlobí vypínač laseru, tak řeže suprově. Po kalibraci dokonce i přesně.
Průměr kotouče je sice jen 210mm, ale velkou bych nevyužil.
V práci mám pokosovku Makita - to je super mašinka, skutečně profi i s vozejkem. Na domácí šmrdlání jsem si koupil v Lídlu kapovačku Parkside, byla v akci snad okolo 2.600 Kč. Za ty prachy docela slušná mašinka, konstrukčně se podobá právě té Makitě. Na palubky jsem však přehodil kotouč za vícezubý pro čistší řez.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.