Nejste přihlášen/a.
Myslíte si , že solární ultrazvukový odpuzovač ptáků je opravdu účinný a ochrání moji úrodu?
Dobrý den, odpovím Vám takto. Kdysi jsem si zakoupil ultrazvukový odpuzovač komárů a byl k ničemu. Snad raději počítejte s možností, že se ptáci budou chovat stejně, jako ti komáři a odpuzovač budou ignorovat. Proti ptákům jsou snad lepší sítě a úrodu zakrýt. Zdravím!
Se solárním odpuzovačem ptáků moc nepočítejte, ten solární panýlek je tak malý, že stačí tak na to aby v tom odpuzovači blikala nějaká dioda ale určitě ne na to aby to něco odpudilo. Pokud se chcete zbavit kosů nebo špačků, tak si pořiďte odpuzovač s napájením ze zásuvky, protože i ty bateriové jsou prostě slabé. Já mám na zahradě v sezóně odpuzovač na ptáky Deramax-Bird a úrodu se podaří ochránit, dokonalé to není ale stačí to.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.