Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Svilušky na okurkách ve skleníku

Od: holousek® odpovědí: 4 změna:
Každý rok mívám ve skleníku svilušky na okurkách.Nevím jak se jich nejšetrněji a pokud možno bez chemie zbavit. Již jsme dali novou zem vydenzifikovali skleník ale vše marné, každý rok se objeví znovu.
Pokud máte někdo dobré zkušenosti a nápady poraďte prosím.

4 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

mcg*
hodnocení

0x

Zkuste vylouhovat tabák, stačí ten z vajglů /nedopalkú/ a rostliny několikráte tímto výluhem tzv. rosit. Výluh je barvy hnědé, čím tmavší, tím silnější je. Takto jsem to dělal týden jednou denně a byl jsem spokojen. Přeju úspěch.

:)

haninka*
hodnocení

0x
Já jsem koupila v zahradnictví AGRILON DELTA a bylo po sviluškách. Tabák jsem jak je psáno níže jsem zkoušela taky, ale bez valných úspěchů.
hodnocení

Děkuji za radu,přípravek Agrilon Delta určitě vyzkoušíme.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]