Nejste přihlášen/a.
Nevite někdo z vás za kolik se prodávají brambory na zimní uskladnění? Myslím tím brambory od soukromníku.Díky
Za 8 kč mám nabídku od soukromnika i já a vezmu si je.Nevěděla jsem jestli to je odpovidajíci cena, protože ve vedlejší vesnici prodává družstvo brambory na zimu za 4,90kč.Díky za odpověd a přejí hezký zbytek dne
Protože od toho soukromníka už beru několik let, má brambory kvalitní, chutné a vydrží nám ve sklípku až do května.Já jsem se ptala na cenu domácích brambor, protože se mi zdalá letos vysoká v porovnáním těch z družstva.Většinou byl cenový rozdíl tak 1-2kč na kilu.
Soukromník vs. družstvo? Jaký je v tom rozdíl? o ceně snad rozhoduje, jestli bylo chemicky hnojeno či ne...jinak je to prašt jak uhoď. Jinak letos bych za "chemické" víc jak jak 3-4kačeny/kilo při nákupu od prvovýrobce nedal>>> vím jak úrodná byla letošní sklizeň (nepamatuju takovou úrodu dobrých 10 let).
My máme vlastní jen na hnoji (chemie pouze v ranné fázi proti plevelu), takže vím co jím...ale to už není k otázce.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.