Nejste přihlášen/a.
Dobrý den jen se chci zeptat na váš názor ohledně několika el. štěpkovačů na 4,5cm větve, neboť jsem vlastnil již dva v předešlích létech a oba dva šli z domu, neboť ani jeden nešel a nechtěl jsem se u toho nadále rozčilovat. Před nedávnem jsem však měl možnost vyzkoušel štěpkovač od fa.Shleppach lonos 3 neměl jedinou chybu chroupal opravdu větve na jedničku chtěl jsem jej zakoupit, ikdyž jeho cena dost vysoko kolem 15000tisíc.Ale již se neprodáva. Hledal jsem dost dlouho na internetu a našel soro totožný štěpkovač pod označením Alko Model Silentec 5000? proto jsem se vás chtěl zeptat jestli nemáte někdo s tímto štěpkovačem nějakou zkušenost. Abych se přiznal chtěl, bych poradit jestli by jste zakoupily tento od Alka viz.odkaz kobras.cz/... nebo model od Béďy Powersilent 2800 viz odkaz mountfield.cz/... Nebo jestli vůbec neporadíte s jiným,se kterým jde bez problému opravdu drtit větve kolem 5cm. Děkuji a jsem s pozdravem. Michal
Já může vřele doporučit VIKING GE 150. Naprostá spokojenost. Uvádí 3,5 cm větve, ale zvládne i víc. Pochroupe i plnou hrst olistěných tenčích větví, samozřejmě se musí to do něj strkat s citem, ale nedusí se a neseká, olistěné tenší si bere sám, tlustým se musí trochu pomoct. Akorád ten čtyřlístek jsem si pilkou vyřezala, ten je tam spíš překáží. Pokud potřebujete dobrý výkon, spolehlivost, tak Viking je ten pravý. Rozhodně ne Moundfield či jiné hobbymarkety. Budete se rozčilovat s dalším krámem.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.