Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Klejicha hedvábná

Od: avelen* odpovědí: 3 změna:

Dobrý den , prosím pěkně , poradí někdo, jak pěstovat klejichu hedvábnou? Mám ji tři roky a zatím nekvetla. Moc děkuji za případné rady. Zdraví Avelen.

3 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

2x
Zdravím, klejicha většinou nemiva problém s kvetenim, ale potřebuje slunne a teplé staniviste, v zimě naopak chlad. Použijte lehký substrát a střední zálivku, nesmí preschnout.aby kvetla, tak na jaře proveďte hluboký řez a poté odkvetle květy odstraňuje, a nezapomeňte na hnojivo, stačí klasický kristalon;)
avelen*
hodnocení

Pro denny276. Asi jsem udělala chybu. Klejichu jsem před týdnem přesadila /na slunné místo/ a přitom jsem provedla radikální seříznutí. Přežije zimu? Měla jsem se nejdříve ptát a potom konat. V každém případě děkuji za radu a zdravím. Avelen.

Přežít by to měla i tak ;)

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]