Nejste přihlášen/a.
Dobré pondělní dopoledne,
dostala jsem zakrslou růžu, která je podle obalu určena do bytu. Růže samozřejmě žila krásně pár týdnů a nyní chřadne. Vím, že jí mamka vždycky pak píchne do záhonu a růže se pokaždé chytla. Předěláváme terasu, která by měla být hotová na jaře tak uvažuji, že by se mi tam růže hodila, protože tam bude menší záhon. Jak jí ale nyní přezimovat? Ostříhat, přesadit? Máte zkušenosti? Díky
Píchněte ji mamce do záhonu a na jaře, až budete mít svůj, přesaďte. V bytě jsem ji nikdy neudržel. Vždy, když byla v posledním tažení, šla ven do záhonu a rostla.
doplněno 15.09.14 16:48:Tak to nasázejte někam jinam. Ke kamarádce, sousedce nebo alespoň zapuste květináč do země, před zimou ostřihněte vršky, hoďte na ni pár větviček chvojí a na jaře ji nasaďte na konečné místo. Hlavně ven.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.