Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Co je to za rostlinu

Od: radim12 odpovědí: 6 změna:
6 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

3x

Je to luštěnice,,,,,i se mu říká pavoučí květ..Je to jednoletka a dorůstá i 150cm,,je nádherná.Až budete mít semena tak schovat pro příští rok. Odkud ji máte?

radim12
hodnocení

D+kuji za odpověd,

vyfotil jsem ji před zámkem obora Hvězda jsou jí tam dva velké záhony. Díky

hodnocení

3x

doplněno 05.09.14 21:00:

Má různé barvy ,,

Co je to za rostlinu #2
sebod*

zavináč. Semena se dají na jaře v pohodě koupit. Já ji měla kolik let, samovolně vysemeňuje a přetrvává potom na jednom místě i více let. Ale časem se z ní stala pidiluštěnice. Dorůstala tak maximálně do výšky 20 cm. Ale mělo to svoje kouzlo.

Jinak je to fakt krásná, ale opomíjená letnička.

doplněno 05.09.14 23:11:

Jo a název Luštěnice trnitá

radim12
hodnocení

Děkuji za pomoc. Mějte se r

,Já ji znám,,ale u zahradníka ji nikde nemají. mi se čirou náhodou objevila pod stromem ,.Nechala jsem si semena,ale asi jsem je zasadila pozde,,mají dlouhou klíčivost,Mám nějaké na zahradě letos,ale od kamarádky jsem dostala starší.Ale tak jse nasadila ty z obrá¨zku a vyšlo to. Jsou menší,ale je to pozdním výsevem.Jsou to úžasné solitery.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]