Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Co je to za houbu?

Od: lesi2311® odpovědí: 2 změna:

Prosím, nevíte někdo, co je tohle za houbu? Děti byly s exmanželem v lese a tohle mi (mimo jiné, tedy) přinesly. Tak bych ráda věděla, jestli je v pořádku, že jim ji exáč dovolil sebrat, nebo jestli se mě snaží cíleně zbavit *nevi* Ne, že bych ji tedy hodlala zpracovávat, jenom jsem zvědavá, protože si nevzpomínám, že bych takovou houbu někdy viděla (no, nejspíš proto že jsem po něčem takovém ani nekoukala). Už nějakou dobu se ji snažím vygůglit, ale nějak se mi to nedaří, když pořádně nevím, co hledat. Děti houby sebraly ve smíšeném lese, konkrétně pod nějakým listnáčem, jestli to něčemu pomůže, asi někde v jižních Čechách.

Co je to za houbu?
Co je to za houbu? #2
Co je to za houbu? #3

2 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

31.08.14 22:28
hodnocení

3x

Šiškovec

hodnocení

díky, je to ono *palec*

nutno tedy říct, že ani ex mi neuměl říct, co že to sebrali.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]