Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Odnože jahod

Od: tom* odpovědí: 4 změna:

Dobrý den mám dotaz chtěl bych se zeptat babička má odnože jahod ale na záhoně má textilii a ty odnože se nemůžou zakořenit když tam je ta textilie ne? nevím co stím mám dělat jestli ucfaknout a ihned zasadit na nový záhon který už mám připravený a nebo je předtím dát do vody? Děkuji

4 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

uska*
hodnocení

0x

Já to dělám tak, že pod odnože na folii umístím květináč s hlínou, až pěkně zakoření, ustřihnu šlahoun a přesaním na nový záhon.

tom*
hodnocení

a chci se zeptat jinak to nejde? děkuji za odpověd

samanka
hodnocení

0x

Mám taky jahody na folii, oni sice prorostou skrz, ale na přesazení už většinou použít nejdou, mají poškozené kořínky. Proto když chci odnože, pod vybrané jedince strčím květináč s hlínou, nebo misku (třeba od masa) - rychle pak do toho zakoření, klidně i víc rostlinek do jednoho, sázím 3 rostlinky do jednoho hnízda

emilka12*

Sam a proč sázíš tři rostlinky Do jednoho hnízda?I ta jedna se po dvou letech hodně rozroste.Já jsem letos musela odrýt pul rostliny a vyhodit.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]