Nejste přihlášen/a.
Včera se mi podařilo "čmajznout" oplégr krásné kytičky, květ vypadá zepředu jako ušatý netopýrek, ale nic o ní nevím . nevíte, jak se jmenuje?
doplněno 24.08.14 17:38:No tak, hahanaj, sebod, a další - kde jste? Jsem bezradná
Samozřejmě, že známe.
doplněno 24.08.14 19:51:Dík. On je strejda Gůgl dost náladový a musíš mu otázku správně položit. A to bývá ten nejčastější problém.
Ahoj Sebod- já právě "kradu" oplégry hlavně těch kvítek, co neznám :D když je to u baráku, tak se majitele zeptám, jestli můžu, tohle byl veřejný záhon a měli toho tam habakuk, tak svědomí je čisté jak lilium Ty kytičky, které se podaří zakořenit a pěstovat, jsou nejlepší suvenýry z dovolené.
Dobrý den, pokud to nikdo neuhodne, tak si vymyslete pojmenování vlastní. Např. by to mohla být "čmajzka netopýří". Zdravím!
P.S. Pokud se Vás to dotklo, tak použijte ohlašovací tlačítko - zlobit se nebudu.
doplněno 24.08.14 19:44:No jo, kytička s tváří netopýra.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.