Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Neznámá kráska - znáte ji?

Od: limetka* odpovědí: 10 změna:

Včera se mi podařilo "čmajznout" oplégr krásné kytičky, květ vypadá zepředu jako ušatý netopýrek, ale nic o ní nevím . nevíte, jak se jmenuje?

doplněno 24.08.14 17:38:

No tak, hahanaj, sebod, a další - kde jste? Jsem bezradná :(

Neznámá kráska - znáte ji?
Neznámá kráska - znáte ji? #2

10 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

ladinpraha*
hodnocení

6x

Samozřejmě, že známe.

c.ymcdn.com/...

amazon.com/...

doplněno 24.08.14 19:51:

Dík. On je strejda Gůgl dost náladový a musíš mu otázku správně položit. A to bývá ten nejčastější problém.

lidus*

Pokud se nepletu tak u nás se tomu říká Hlazenec-Ohnivec a je to balkonovka.

hahanaj*

liduš to nebude ono

Opravdu je to hlazenec; je ale možné, že ten český název nese více druhů květin.

limetka*
hahanaj*

ladine smekám- hledala jsem ale neuspěšně a samo dávám bodík

limetka*

Ladine, děkuji a boduji, teď by mne ještě zajímalo, jestli mi zakoření a třeba v bezmrazé místnosti dokáže přežít zimu, když píšou, že je to letnička. Život ukáže ;)

sebod*
hodnocení

0x

Citronku. Když něco neznám, tak to nekradu *smich*.

Přiznám se, že mi to vůbec nic neříká.

limetka*

Ahoj Sebod- já právě "kradu" oplégry hlavně těch kvítek, co neznám :D když je to u baráku, tak se majitele zeptám, jestli můžu, tohle byl veřejný záhon a měli toho tam habakuk, tak svědomí je čisté jak lilium :) Ty kytičky, které se podaří zakořenit a pěstovat, jsou nejlepší suvenýry z dovolené.

ben®
hodnocení

0x

Dobrý den, pokud to nikdo neuhodne, tak si vymyslete pojmenování vlastní. Např. by to mohla být "čmajzka netopýří". Zdravím!

P.S. Pokud se Vás to dotklo, tak použijte ohlašovací tlačítko - zlobit se nebudu.

doplněno 24.08.14 19:44:

No jo, kytička s tváří netopýra.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]