Nejste přihlášen/a.
dobrý den, před domem jsem sřezal strom a zůstal pařez asi 30 cm vysoký a v průměru asi 20 cm , nevím jestli půjde vykopat , protože z jedné strany je chodník a z druhé vjezd do garáže , prosím o radu jestli neexistuje nějaký přípravek k vyhubení , děkuji
Existuje, prodává se přípravek ,kterým pařez posypete nebo navrtáte dírky a do nich aplikujete,a za čas se pařez rozpadne.Prodává se to v zahradnických potřebách.
Nekupujte žádnou chemii a žádné zaručené patenty. Pařez normálně rozštípejte palicí a plochým majzlíkem.
Buďto odfrézovat (v podstatě to vypadá stejně jako ta cirkulárka na řezání asfaltu/betonu co používají při opravě silnic). Dále pak navrtat díry, do nich nalévat vodu tuším, že se solí (na internetu je to popsané přesně), poté zabalit do igelitu a svázat a on sám odhnije.
doplněno 24.08.14 12:37:paw: nevím jak Vy, já tu Vaší variantu zkoušel u relativně malého ořechu a bylo to peklo, dřina jak blázen, zlomená lopata, nakonec jsem to stejně několikrát zapálil a po roce je klid
Buď zapůjčit
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.