Nejste přihlášen/a.
Ahoj, partnerka mi tvrdí, že zasadila na zahradě lilek. Já nejsem velký znalec, ale nezdá se mi ta barva může to opravdu být lilek?
Pokud ano, kdy se to sklízí?
Děkuji
Sice znám jen lilek tmavě fialový a tvar podobný okurce ale myslím si, že když mi letos vyrostly bílé a žluté cukety, může to klidně lilek být. Soused má růžový květák, vypadá to na pohled jedovatě ale chuť se nezměnila.
doplněno 15.08.14 10:44: doplněno 15.08.14 12:06:" pckop"s tou tykví bude mít pravdu, pátrala jsem na nettu a podle obrázků je to spíš tykev.
Myslím si, že to lilek není. Barva je sice jiná, ale to dnes není rozhodující. Lilku neodpovídá tvar plodu ani listů. Plod sice připomíná meloun, ale listy jsou úplně jiné. Tipnul bych to na nějaký druh tykve.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.