Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Tak co už rostou nebo ne? :)

Od: ala1970* odpovědí: 12 změna:

Plánuji jít na houby a tak se ptám, zdali máte informace jestli již rostou.

12 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

pacourek*
hodnocení

0x

U nás ano u vás nevim

doplněno 06.08.14 11:04:

Jsem z Karlovarska

ala1970*
hodnocení

Jižní Morava? :)

Já myslím, že už by mohly být - po těch deštích. Taky se na ně chystáme. :) Tady v okolí jsou bohužel jen žampióny.

Ano rostou, uz jsme nasli cca 20 pravaku, babky a jine v okoli Brna

pavkazji*
hodnocení

0x

olaf71*
hodnocení

0x

tam kam chodíme nerostou . Jevany

hodnocení

0x

Na Vyškovsku rostou hřiby - dnes ověřeno.

pb®
hodnocení

0x
Střední Čechy - začínají. Před týdnem jsem našla dva ubohé hříbky, jinak pustý les, dnes tak na dno košíku, pár hřibů, babek, masáků, už byly v lese i houby nejedlé. Chodím stále na stejné místo, kde vím, že podhoubí je, loni jsme tam sbírali praváky jednoho vedle druhého. A je fakt, že dnešní úlovek je zase ze stejného místa, další hodina v lese bez houby.

borax*
hodnocení

0x

Bílé Karpaty - hrůza! Rostou i v lese kde nikdy nic nebylo, už je nemám kam dávat, ale nechejte je tam, že?

lidus*
hodnocení

0x

Soused se před chvílí vrátil-lokalita směr k Devíti křížům, donesl houby (hřiby, babky, kozáky, janky) hezké, mladé, nečervivé, na dvě smaženice tak akorát a ještě trocha hub zbyla sousedce na usušení.

mecik*
hodnocení

0x

Houby rostou. Na Písecku streda a pátek přes tisíc praváků. Malé tak akorát do octa , ale spousta , na mých 63. let nepamatuji taková kola bílých hlaviček.Fantastické. Mečík.

pavkazji*
hodnocení

0x

Dnes od Volduch po Březinu (Rokycansko) 2 klouzci jeden poddubák jinak nic. *plac*

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]