Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Jak se jmenuje

Od: tomd* odpovědí: 6 změna:

Mam prosbu.Na zahrade mame kerik,ale nevim jak se jmenuje.Potrebuju kouknout jak se o nej starat (u zeme mi prijde dost suchy),ale bez nazvu info nenajdu.Diky moc za rady

Jak se jmenuje
Jak se jmenuje #2

6 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

sebod*
hodnocení

4x

Je to popínavka Lonicera - zimolez

cesmina*
hodnocení

2x

Máme na zahradě stejný.Já ho po odkvětu trochu ostříhám.Jinak se o něj ,kromě toho že k němu na jaře přihodím trochu cereritu nijak nestarám.Cesmína

hodnocení

2x

Na zahrádce, na chatce na jižní straně, jsem měla dřevěné šprinclíky a po nich se plul zimolez. Kořeny měl pod chodníčkem z dlažebních kostek. nakupto.com/...

tomd*
hodnocení

0x

Díky moc a ať se daří.

2kedar*
hodnocení

0x

Kvete to krááásně.! Trošku podobné Fuchsii. Pes mi zlikvidoval venkovní Ibíšek, tak přemýšlím, žebych to koupil.

sebod*

Kedar. Když ho budeš kupovat, tak pouze v květu. Je strašně moc barevných variant, některé jsou fakt úžasné (na to, že je to vcelku "plevel"). A proč kupovat v květu a ne podle třeba fotografie u sazenice? Protože pak Tě může čekat překvapení v podobě úplně jiné barevné variace. Nějaké nicmoc... Jinak se moc dobře množí, jak řízkováním, tak hřížením. Takže když ho u někoho uvidíš, je možné si ho namnožit sám. Potřebuje oporu, na to také nezapomeň.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]