Nejste přihlášen/a.
Mam prosbu.Na zahrade mame kerik,ale nevim jak se jmenuje.Potrebuju kouknout jak se o nej starat (u zeme mi prijde dost suchy),ale bez nazvu info nenajdu.Diky moc za rady
Na zahrádce, na chatce na jižní straně, jsem měla dřevěné šprinclíky a po nich se plul zimolez. Kořeny měl pod chodníčkem z dlažebních kostek. nakupto.com/...
Kvete to krááásně.! Trošku podobné Fuchsii. Pes mi zlikvidoval venkovní Ibíšek, tak přemýšlím, žebych to koupil.
Kedar. Když ho budeš kupovat, tak pouze v květu. Je strašně moc barevných variant, některé jsou fakt úžasné (na to, že je to vcelku "plevel"). A proč kupovat v květu a ne podle třeba fotografie u sazenice? Protože pak Tě může čekat překvapení v podobě úplně jiné barevné variace. Nějaké nicmoc... Jinak se moc dobře množí, jak řízkováním, tak hřížením. Takže když ho u někoho uvidíš, je možné si ho namnožit sám. Potřebuje oporu, na to také nezapomeň.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.