Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Orchidea

Od: kajit* odpovědí: 1 změna:

Dobry den, minuly rok v lete jsem dostala orchidej kvetla nadherne po odkveteni jsem dostala radu ze se ma odstrihnout za tretim ockem vse jsem udelala a ted mi zacina novy vyhon bude kvest chci se zeptat co se dela s tim starym jestli se ma odstrihnout v miste kde zacina novy nebo se to nechava dekuji

1 odpověď na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x

Zadejte do zdejšího vyhledavače orchidea, bylo zde již o ní řečeno mnoho.

Ta rada je celkem správná, ale ne vždy je moudré se jí řídit. Odstraňujte jen ty části, které již usychají. Teprve ve větším vzrůstu a při zvýšení počtu jednotlivých stonků přistupte s úvahou ke zkracování... V současnosti mám na jedné z těchto rostlin bez jednoho třicet květů...

Orchidea

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]