Nejste přihlášen/a.
Čím mám natřít / zadělat jižní stranu skleníku, aby do něj tak nepařilo slunce? Tak, aby mi to vyšlo finančně dobře, ale aby to bylo funkční déle než týden v případě pokusu o zatření vnitřku barvou, co se hned odpařila a odkapala?
Dobrý den, myslím, že když použijete rákosovou rohož, tak Vám vydrží léta. Zdravím!
doplněno 16.07.14 00:34:No, a pokud se chcete finančně odvázat, tak si kupte rohož z bambusu a ta vydrží věky.
Ahoj. Ano, jsme tu skoro všichni skvělí, váhy hodní a perfektní. V tomto případě já asi ne, ale jako téma mě to taky nějak zaujalo. V poledne, jsem ve skleníku na teploměru naměřil 35 st. C. Možná, skoro dost. což? O kolik to asi může spadnout s tím nějakým zastíněním? Jeden pár oken je otevřen na pevno, jeden hydraulicky víc a jeden (asi se závadou) míň, a plus otevřený 60ky dveře.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.