Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Trubač kvetení

Od: aislim* odpovědí: 8 změna:
Dobrý večer, nevíte,kterým rokem začíná kvést trubač? Děkuji.

8 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hahanaj*
hodnocení

0x

já už ho mám 5 let a ještě mi nekvetl

aislim*
hodnocení

To snad ne.. myslela jsem, ze je to nezmar a bude to fofr. Tak musim vydrzet. Vysadila jsem ho pred barak at preroste vysku drev. Plotu a nehledi na nas sousedi z oken. A roste aspon rychle?
hahanaj*

roste ,ale letos mi zahradnice řekla, že asi nebyl naroubovanej proto nekvete- nevím... jestli si dělala legraci nebo to myslela vážně - přitom jsem ho u nich koupila

aislim*
hodnocení

Ja ho taky nemam naroubovanej, myslim si, ze se neroubuje..?

hodnocení

0x

Večer...Zhruba od poloviny července. ibiskyzahradni.eu/...

Trubač kvete na výhonech,které si ten rok udělá. Tzn v časném jaře seříznout u kmene na 2 cm a potom se budete divit, dokáže za 6 měsíců udělat 2 m výhony,které na konmci nesou "hrst" květů . Takže stejně jako wistárie i trubač se musí řezat,aby kvetl Koukněte na net,návod na řez najdete. A jako krycí rostlina je výborný.

doplněno 17.07.14 12:47:

Tak jsem přece jen návod našel.Toho zbytku textu si nevšímejte,tisknul jsem to najednou a teď už nemám čas to upravovat.

doplněno 17.07.14 12:51:

takže *pdf nevezme,

hodnocení

0x

Dostala jsem odkopek, který jsem zasadila. Už třetím rokem mi kvetl. Je čím dál tím mohutnější , neustále ho krátíme. Nedaleko něho je stará jabloň, asi ho na ni pustím, tam mu bude dobře.

Krásný pohled byl v Itálii na vysoké tmavě zelené okrasné borovice, po kterých se šplhal. Ty červenooranžové květy s kombinací tmavého jehličí byla nádherné. Jaga.

aislim*
hodnocení

Já bych je chtěla mladé proplétat(žlutý a červený) cca 180cm mít kmen (kvůli parkování) a pak pustit na plot, tudíž si asi počkám. Nevadí. Prý velmi lákají hmyz, hlavně škvory.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]