Nejste přihlášen/a.
Trubač kvete na výhonech,které si ten rok udělá. Tzn v časném jaře seříznout u kmene na 2 cm a potom se budete divit, dokáže za 6 měsíců udělat 2 m výhony,které na konmci nesou "hrst" květů . Takže stejně jako wistárie i trubač se musí řezat,aby kvetl Koukněte na net,návod na řez najdete. A jako krycí rostlina je výborný.
Tak jsem přece jen návod našel.Toho zbytku textu si nevšímejte,tisknul jsem to najednou a teď už nemám čas to upravovat.
takže *pdf nevezme,
Dostala jsem odkopek, který jsem zasadila. Už třetím rokem mi kvetl. Je čím dál tím mohutnější , neustále ho krátíme. Nedaleko něho je stará jabloň, asi ho na ni pustím, tam mu bude dobře.
Krásný pohled byl v Itálii na vysoké tmavě zelené okrasné borovice, po kterých se šplhal. Ty červenooranžové květy s kombinací tmavého jehličí byla nádherné. Jaga.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.