Nejste přihlášen/a.
Ráno jsem natrhala červený rybíz že ho zpracují na marmeládu a sirup. Ted mi do toho něco neodkládného vlezlo a dostanu se k tomu až ve čtvrtek ráno,a tak prosím o radu či zkušenost jak ho uskladnít a zda to ty dva dny přežije.Mám ho v plastovém škopku ve studeném sklepu na dlažbě...má šanci?
jestli neobsahuje moc kuliček, které jsou bez stopky tak bych to viděl na pohodu. Nevím co je studený sklep, ale v lednici v míse by to prošlo. Teď mám v lednici natrhaný angrešt 4 dny a je jak nový
Hlavně aby se nezapařil a nebyl v teple.
Myslím, že vydrží. Jen bych ho dal do více nádob, aby se větší vrstvě vlastní vahou nezačal "lisovat". Šťáva by mohla začít kvasit.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.