Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Lis na ovoce

Od: zolik® odpovědí: 11 změna:

Dobrý den. Dnes se mi pokazil starý dobrý mlýnek-lis na voce Tuti fruti. Lisuji s ním dlouhá léta maliny a rybíz. Náhradní šnek už asi nikde neseženu . Na netu nacházím jen lisy na citrusové plody nebo lisovací koše. Poradí někdo kde podobný lis koupit. Může být i elektrický Děkuji.

11 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

1x

Zdravím.tady ho máte,zbývá 5 hodin do konce Aukce,tak šup,šup ;) aukro.cz/...

hodnocení

Na Aukru jsem nikdy nenakupoval. Jak zjistím v jakém stavu ten mlýnek je? Mohou být poškozené sítka.Lisu Tuti fruti je. několik velikostí a tak nemusí z mojeho pasovat . nebo šnek z toho nového do mého . Soused má vzhledově stejný i stejná značka jen je menší.

Hledejte jako odstavnovaci mlýnek na ovoce, ale nový lze koupit jen od TV produkt a ten má špatné hodnocení. Jedině aukro nějaký lepší starý.
joska
TV produkt slíbí dodání ale ne dodá. Na případné dotazy proč výrobek ne dodávají vůbec nereagují. Moje zkušenost.

hodnocení

0x

a co jít jiným směrem?

alza.cz/...

hodnocení

0x

Vloni jsem ho kupovala v domácích potřebách.

ji*
hodnocení

0x
hodnocení

Taková je recenze na ten mlýnek

ji*

To jsem netušila, že to může být takový zmetek...

2kedar*
hodnocení

0x

Zkuste oběhnout nějaké bazary a zástavárny. Člověk ani netuší, co se tam všechno najde.

hodnocení

Děkuji za rady.Zaukoloval jsem moji rodinu.Chtějí-li marmeládku,džem musí se taky starat. Na Aukru jsem lis nezískal. Jedná se jen o šnek. Lis mám upravený na motorek.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]