Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Co je to za strom?

Od: boule® odpovědí: 6 změna:

Dobrý den, nevíte prosím někdo co by to mohlo být za strom?

Děkuji

Co je to za strom?
Co je to za strom? #2

6 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

limetka*
hodnocení

5x

Magnolie - šácholán.

hodnocení

A nevíte někdo, kde by se dal sehnat strom? Všude jsem našel pouze keře.

Děkuji

limetka*

Koupíte keř a stromek si postupným zastřiháváním vytvoříte, jak budete chtít.

cesmina*
hodnocení

0x

Když si koupíte nějakou větší odrůdu ,tak Vám z malého vyroste časem velký strom.S tím stříháním bych to u magnolie nepřeháněla.Cesmína

limetka*

Cesmíno, já magnolii stříhám každoročně všude, kde překáží a přerůstá a je krásně hustá a kvete jak vzteklá, ale je pravda, že první roky jsem do ní s nůžkami nešla, až pořádně vyrostla, už to nešlo jinak, bo by na zahradě bydlela jen ona sama :)

floro*

Magnolií existuje velká řada různých jak botanických druhů tak jejich kultivarů. Každá kvete růně velkými, barevnými a tvarově různorodými květy, také v různou dobu, ale především mají různou výšku v dospělosti. A to by mělo být základním kritériem při jejich výběru. Protože pak není nutné magnolii pižlat. Stačí jen respektovat.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]