Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Sekačka na trávu

Od: mikor* odpovědí: 8 změna:

Prosím o radu.Dostal jsem od známého trávní sekačku v trochu špatném stavu.Daljsem jí do chodu ale po nastartování asi po 15_ti sec.přestane běžet(chcípne).Asi po třetím startu se rozběhne ale při běhu běh kolísá,sama ubírá a zase přidává na otáčkách. Nevím,co to může způsobovat.Kdo mi poradí.

8 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hoummy*
hodnocení

0x

Ještě by to chtělo upřesnit typ sekačky, název sekačky, typ motoru, ap. Pak se najde někdo, kdo poradí :)

mikor*
hodnocení

Teď nemohu zjisti co je to za typ sekačky protože k ní nemám žádnou dokumentaci.Až pojedu na zahradu,tak se mrknu jestli je někde nějaký ten nápis,Ví,jenom,že původní majitel jí zakoupil v německu asui před 5_ti lety.

hodnocení

0x

Nedávno nám v práci takhle houpala elektrocentrála . V opravně nám servisman řekl že je rozštelovaný karburátor zanešená tryska a hlavně vzduchový filtr zanešený což je prý srdce těchto srojů .

mikor*
hodnocení

No,taky si to myslím že to bude někde v přívodu paliva.Vzduchový filtr jsem vyčistil ale mám takový dojem,že nějak špatně funguje tzv.(cucák)protože u jiné sekačky vým,že když ,před startem sekačky.zmáčknu 3x toto tlačitko,tak je cítit(i slyšet) že benzin načerpává ale tady u teto jde jako-by na tvrdo a nic cítit i slyšet není.Asi budu muset ještě rozebrat karbec a vyčistit nějakou tu trysku.

jj rozdělejte karbec a technickým benzínem to vše propláchněte , podívejte se i na ten přidavač paliva jak funguje , když bude karbec dole .

mikor*
hodnocení

Jo,díky.Já si myslím že to bude ono,protože elektriku jsem prošel a zkontroloval,tam jsem nenašel žádnou závadu a kdyby tam nějaká vada byla,tak by asi sekačka nenaběhla.

A pokud by poté zase kolísala tak se musí seřídit těma šroubečkama na boku karburátoru množství benzínu do válce a volnoběh, ale v tom už neporadím tam to končí asi servisem a nebo někdo tady poradí.

jabraka*
hodnocení

0x

Minulý týden jsme sekali,sekačka měla nepravidelný chod,až vypadla.Nakonec byla chyba v prasklé benzinové hadičce.Také se zaolejovává svíčka.Pokud má sekačka vypínací tlačítko,i tam může vzniknout problém

JABRAKA

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]