Nejste přihlášen/a.
Prosím o radu.Dostal jsem od známého trávní sekačku v trochu špatném stavu.Daljsem jí do chodu ale po nastartování asi po 15_ti sec.přestane běžet(chcípne).Asi po třetím startu se rozběhne ale při běhu běh kolísá,sama ubírá a zase přidává na otáčkách. Nevím,co to může způsobovat.Kdo mi poradí.
Ještě by to chtělo upřesnit typ sekačky, název sekačky, typ motoru, ap. Pak se najde někdo, kdo poradí
Nedávno nám v práci takhle houpala elektrocentrála . V opravně nám servisman řekl že je rozštelovaný karburátor zanešená tryska a hlavně vzduchový filtr zanešený což je prý srdce těchto srojů .
No,taky si to myslím že to bude někde v přívodu paliva.Vzduchový filtr jsem vyčistil ale mám takový dojem,že nějak špatně funguje tzv.(cucák)protože u jiné sekačky vým,že když ,před startem sekačky.zmáčknu 3x toto tlačitko,tak je cítit(i slyšet) že benzin načerpává ale tady u teto jde jako-by na tvrdo a nic cítit i slyšet není.Asi budu muset ještě rozebrat karbec a vyčistit nějakou tu trysku.
jj rozdělejte karbec a technickým benzínem to vše propláchněte , podívejte se i na ten přidavač paliva jak funguje , když bude karbec dole .
Jo,díky.Já si myslím že to bude ono,protože elektriku jsem prošel a zkontroloval,tam jsem nenašel žádnou závadu a kdyby tam nějaká vada byla,tak by asi sekačka nenaběhla.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.