Nejste přihlášen/a.
Ahoj, minulý týden mi nešla nastartovat sekačka, vyndal jsem svíčku a byla mokrá, osušil jsem ji a šmirglem očistil. Pak sekačka s obtížemi chytla. Trošku jsem hledal na internetu a informace o správně vypadající svíčce se rozcházejí...
Někde píšou, že svíčka nesmí být suchá - není pak přívod paliva, jinde zase, že pokud je svíčka mokrá, tak to svědčí o uchcání a je třeba ji osušit. Jak to tedy je?
A jak se má správně čistit? Stačí tím šmirglem vyčistit elektrodu?
Když je svíčka mokrá tak jak se říká u nás je motor přechlastaný , a je lepší zkontrolovat vzdálenost elektrod ,dle potřeby stroje , dobré je také svíčku ve fajce přiložit k válci a zatáhnout jestli dává jiskru a jakou.
Nepůsobit na střední elekrodu silou , podivte se na stránku našeho známého výrobce nechci zabírat místo obrázky .
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.